I lager.
Antal: 2

So Sew Me - Easy Peasy Pants Adult strl XXS-XXXL Pappersmönster

204 kr
Leverantör:

Easy Peasy är en lite baggy mjukisbyxa som kan sys i trikå eller joggingtyg. Man kan välja att antingen sy en superenkel modell utan fickor, eller med lite mer detaljer i form av sömmar på fram- och baksidan med en lågt sittande modernt vinklad sidoficka.

Detta är en unisexmodell, men storlekarna är angivna i herrstorlek. Syr man till dam blir det lagom att gå ner en strl än vad man normalt har.

Tillsammans med Easy Peasy Pants barn har man här möjlighet att matcha hela familjen, eller varför inte sy ett par till fars dag?

Sys i joggingtyg samt mudd till midja och benslut med 5 cm bred resår i midjan, men blir även en mjuk och skön byxa om man väljer att sy i trikå/jersey. 


Sömnadsbeskrivning i textform ingår, och beskrivning med bilder finns att tillgå via länken i beskrivningen eller på baksidan av mönsteromslage


Mönstret skrivs ut på A4-sidor i skala 100% och tejpas ihop.


So Sew Me sömnadsmönster är Copyright-skyddade men licens ingår för att sy plagg för småskalig försäljning, Ej för tillverkning av tredje part eller i större skala. Genom att genomföra köpet godkänner ni detta.


Sömsmån tillkommer på alla mönster från So Sew Me om inte annat anges.